Lajmet e tërhequra në datën 2014-04-23 nga gazeta Zėri i Amerikės (gjithsej 2 artikuj )

» Pasuria, akuza anëtarit të KLD

Nƫ Shqipƫri inspektoriati i Lartƫ i deklarimit tƫ pasurive njoftoi sot se ka bƫrƫ kallƫzim penal ndaj gjyqtarit tƫ Gjykatƫs sƫ Apelit dhe anƫtarit tƫ Kƫshillit tƫ Lartƫ tƫ Drejtƫsisƫ Gjin Gjoni pas verIfikimit tƫ shkeljeve tƫ shumta lidhur me pasuritƫ qindra mijƫra euroshe tƫ tij dhe bashkƫshortes. Duke folur pƫr Zƫrin e Amerikƫs, Zoti Gjoni i hodhi poshtƫ akuzat e ngritura ndaj tij.

» Kultivimi i bimëve mjeksore

ShqipĆ«ria Ć«shtĆ« njĆ« ndĆ«r kultivuesit e mĆ«dhej tĆ« bimĆ«ve mjeksore dhe aromatike, qĆ« eksportohen kryesisht nĆ« Shtetet e Bashkuara tĆ« AmerikĆ«s dhe disa  vende tĆ« EuropĆ«s. MalĆ«sia e Madhe zĆ« vendin e parĆ« pĆ«r sasinĆ« e grumbiullimit tĆ« kĆ«tyre bimĆ«ve, kjo edhe pĆ«r shkak tĆ« traditĆ«s sĆ« banorĆ«ve tĆ«  kĆ«saj zone. NdĆ«rkohĆ« specialistĆ«t kĆ«rkojnĆ« njĆ« mbĆ«shtetje mĆ« tĆ« madhe pĆ«r  sektorin e magazinimit dhe pĆ«rpunimit tĆ« kĆ«tyre bimĆ«ve.

< Më para | 1 | Më pas >

Ky opsion do tė rivendose dhe njėherė rregullat a paracaktuara tė shfaqjes sė lajmeve nė faqe.

Ri-vendos